IncaNedIncaNedIncaNed
Etten-Leur, Nederland
IncaNedIncaNedIncaNed
0

Geboortehoroscoop.nl Weet je het geboortetijdstip van je kindje? Dan kun je zijn of haar unieke geboortehoroscoop laten maken!

Een geboortehoroscoop is een karakterbeschrijving van je kindje aan de hand van de planetenstanden op zijn of haar geboortemoment, geïnterpreteerd vanuit zijn of haar geboorteplaats op aarde. Een persoonlijke beschrijving dus, zo uniek als een vingerafdruk! Zeker omdat we de tekst nog echt persoonlijk maken.

Hierdoor wordt het een uniek document om jarenlang te bewaren en iedere keer weer opnieuw te lezen. Je zult zien dat je je kindje, naarmate de jaren voorbij gaan, steeds weer opnieuw en vaak ook steeds beter in de beschrijving herkent! Om deze reden ook een bijzonder kraamcadeau!

Al meer dan 25 jaar maken we deze geboortehoroscopen met veel plezier. Geef de geboortedatum, -plaats en -tijd van je kindje op, en natuurlijk zijn of haar naam, via het online bestelformulier.

Een persoonlijke geboortehoroscoop laten maken kost 39,95 euro incl. verzendkosten, een spoedopdracht een tientje extra. Er zijn ook computerhoroscopen voor 29,95 euro, en natuurlijk kun je bij ons ook voor jezelf een geboortehoroscoop of een relatiehoroscoop bestellen. Voor meer info: mail gerust naar info@geboortehoroscoop.nl.

Geen producten in je winkelmand.

X